Megaton Media en animatie
. . . .
Ontvang Aanbieding

Creatief Bureau

Officiële documenten

Facturen, incassobewijzen, onkostennota's, leveringsbonnen, trackingbonnen en onkostendocumentatieformulieren met stempels

Briefpapier producten

Uitnodigingen, wenskaarten, promotiemappen en dubbelzijdige kaarten zijn belangrijke hulpmiddelen die worden gebruikt in onze communicatie- en promotieactiviteiten.

Media – Visuele en schriftelijke promotie

Promotie- en commerciële films, advertenties in kranten en tijdschriften, persberichten en personeelsmededelingen bestrijken verschillende communicatiekanalen die verband houden met de promotie van de instelling en haar producten.

Offsetdruk en reclame

Materialen zoals brochures, catalogi, bijlagen, flyers, posters, felicitaties, certificaten van waardering en eer, rekeningstrookjes, menukaarten, stickers, tijdschriften en promotiebulletins en reserveringskaarten zijn verschillende hulpmiddelen die worden gebruikt bij communicatie- en promotieactiviteiten.

Creatief Bureau

Als MEGATON bieden wij bedrijsfindentiteit  en indrukwekkende oplossingen die de essentie van uw merk weerspiegelen in huisstijlontwerp. Wij onderscheiden u in de branche met ontwerpen die de waarden, visie en missie van uw bedrijf het beste vertegenwoordigen.

Promotionele productontwerpen

Kalender, bureaukalender, agenda, memoblok, kubus memoblok, sleutelhanger, klok, muismat en pennensets.

Teken ontwerpen

Institutionele externe bewegwijzering, institutioneel welkomstbord, interne afdelingsborden, poorten, richtingaanwijzers, plaquettes, prestatieprijzen en module-LED-scrollende teksten zijn belangrijke elementen van de bedrijfsidentiteit en promotie.

Verpakkingsontwerpen

Verpakkingsontwerp is een belangrijk element dat de perceptie van een merk bij consumenten weerspiegelt. Een goed ontwerp benadrukt de kwaliteit, waarden en betrouwbaarheid van het merk en versterkt daarmee de bedrijfsidentiteit.

Ontwerpen van e-mailelementen

E-mailelementen in de bedrijfsidentiteit weerspiegelen de professionaliteit en consistentie van het merk in digitale communicatie. Een goed e-mailontwerp en -format benadrukken de kwaliteit van het merk, scheppen vertrouwen en hebben een positieve invloed op de interactie van de ontvanger met het merk.