Megaton Media en animatie
. . . .
Ontvang Aanbieding

Speciale Project Software

Aangepaste softwarediensten

Wij maken uw bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter met softwareoplossingen op maat voor de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Desktop software diensten

Wij ontwikkelen originele en gebruiksvriendelijke software voor uw desktopapplicaties. Wij maken uw werk eenvoudiger met krachtige en flexibele oplossingen op maat van uw behoeften.

Project software diensten

Wij bieden effectieve en innovatieve softwareoplossingen die de technologische infrastructuur van uw projecten versterken. Wij staan voor u klaar met ideale oplossingen voor projectmanagement en tracking.

U vertelt het ons, wij ontwikkelen het

Vertel ons uw behoeften en verwachtingen; Laat ons met ons ervaren team de meest geschikte en originele softwareoplossingen voor u ontwikkelen.

Dijital Cart

Ons Digital Cart-project is ons NFC-visitekaartjesproject. Met dit project beschikt u over een digitaal visitekaartje en kunt u uw eigen profiel bewerken.

Voorbeeld Reviewproject
Dijital Cart

Megajob Tracking

Met dit door ons ontwikkelde project is het een websoftware waarmee u het gehele proces binnen uw bedrijf kunt volgen, van personeelsadministratie tot werkorders tot het uitbrengen van uw orders.

Reviewproject
Megajob Tracking

Megapacking

Megapacking, een websoftwareproject, is een magazijnbeheerprogramma. Het is onze speciale software die tot doel heeft fouten bij verzending vanuit het magazijn te minimaliseren door uw voorraadadministratie bij te houden.

Voorbeeld Reviewproject
Megapacking

Linkrows

Uw links bevinden zich nu op één plek. Ons doel in ons project is om u in staat te stellen uw links, vooral sociale media, vanuit één profiel te beheren en te gebruiken.

Voorbeeld Reviewproject
Linkrows

Megaprom

Als bedrijf gespecialiseerd in ons vakgebied zijn we er trots op dat we onze klanten kwalitatieve en creatieve oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij hun uiteenlopende behoeften. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij een breed scala aan producten die zijn ontworpen om bedrijven, evenementen en campagnes te promoten, merken te versterken en de klantenloyaliteit te vergroten.

Voorbeeld Reviewproject
Megaprom

Nous développons votre logiciel personnalisé

Wij luisteren naar u en ontwikkelen de speciale projectsoftware die u nodig heeft. Wij staan ​​u bij op het gebied van desktop-, mobiele en websoftware.

Ontvang nu een aanbieding
Nous développons votre logiciel personnalisé