Megaton Media en animatie
. . . .
Ontvang Aanbieding

Over ons

Zet de juiste toon in communicatie en animatie!

Professionele service, correct tijdbeheer Animatiestudio & Reclamebureau

Over ons

MEGATON is een massameeteenheid ter waarde van een miljoen ton. Om megakracht naar onze merken te brengen, streven we megaprojecten en ideeën na met onze kantoren in Turkije en Nederland.

We werken in de televisie- en filmindustrie, als cartoonist, als industriële animatiestudio, als productiebureau en als full-service bureau, maar we kunnen niet worden gecategoriseerd. In de projecten die we hebben voorgesteld op de traditionele en digitale gebieden die we in de praktijk hebben gebracht, realiseren we de projecten die de eerste zijn en of gevolgd in het veld door onze megakracht op het gebied van ontwerp, software en animatie te onthullen, en natuurlijk zijn we ze voortdurend aan het ontwikkelen.

ONZE WERKKANTOREN

Professioneel team, kwaliteitsinhoud.
Konya
NETHERLANDS
ISTANBUL
Ankara
..
ONDERZOEK

Voordat we aan onze projecten beginnen, voeren we gedetailleerd onderzoek uit. Wij luisteren naar onze klanten, proberen hun verwachtingen te begrijpen en streven ernaar geïnformeerd te worden over hun producten en diensten. Vervolgens creëren we uitgebreide kennis door de concurrenten van klanten en de industrie die verband houdt met ons project te onderzoeken.

PLANNING

We maken een businessplan waarbij we rekening houden met het onderzoek en de verwachtingen van de klant. Ons belangrijkste doel is om aan echte behoeften te voldoen. Onze planning is gericht op originaliteit en innovatie en we vermijden onnodige details.

SOLLICITATIE

Na de planning gaan we met goedkeuring van de klant aan de slag met het project door het vanuit een klantgerichte invalshoek te benaderen. Met behulp van onze ervaring implementeren we op effectieve wijze nauwkeurige onderzoeks- en planningsresultaten.

EVALUATIE’

Na implementatie evalueren we het project met analytische criteria. Succes is gebaseerd op objectieve criteria zoals omzetstijgingen en bijdrage aan de merkwaarde. Het is ons principe om de successen en uitdagingen van ons werk eerlijk met onze klanten te delen.

Het is geen toeval dat je hier bent