Megaton Media en animatie
. . . .
Ontvang Aanbieding

VR / Virtuele Realiteit

Productlancering

Wij ontwikkelen oplossingen voor de promotie of het gebruik van uw producten die u in uw eigen sector heeft ontwikkeld of verkocht.

Educative Activiteiten

we bereiden virtual en augmented reality-trainingen en amusementsprogramma's voor voor gebruik door scholen en instellingen op het gebied van onderwijs.We kunnen ook trainingen aan de productielijn met virtual reality geven in personeelstrainingen.

Sociale Activiteiten

We creëren organisaties voor vele speciale dagen en verschillende sociale promoties door middel van virtual en augmented reality-technologie.

Beurs- en seminaractiviteiten

Ontwikkelt oplossingen voor de promotie van uw bedrijf op beurzen of seminars. We ontwikkelen oplossingen voor kortetermijnacties.

VR / Virtuele Realiteit

Met virtual reality en augmented reality-technologieën bieden wij u speciale oplossingen om uw producten effectief in de branche te promoten. Terwijl we in de onderwijssector interactieve en vermakelijke trainingsprogramma's ontwikkelen om aan de behoeften van scholen en instellingen te voldoen, bieden we ook praktische trainingen aan, zoals training aan de productielijn, door gebruik te maken van het voordeel van virtual reality bij de personeelstraining. Wij organiseren onvergetelijke evenementen met virtual en augmented reality op uw speciale dagen en sociale evenementen. Wij bereiden korte en indrukwekkende presentaties voor om uw bedrijf te promoten op beurzen en seminars. Terwijl we virtuele rondleidingen door historische en culturele plaatsen maken, ontwerpen we op maat gemaakte virtuele excursies en evenementen voor musea. Daarnaast versterken wij uw plek in de defensie-industrie door uw militaire producten te promoten met oorlogssimulaties en virtual reality.

Virtuele stadsrondleidingen en promoties

we maken plannen over virtual reality-technologie van een plaats, stad, plaats of stad waarvoor u verantwoordelijk bent, en we organiseren kortetermijnpresentaties.

Virtueel museum en museumactiviteiten

We voeren speciale simulaties uit voor virtuele rondleidingen door een museum en voor het onderwerp binnen het museum.

Defensie-industrie

We kunnen oorlogsomgevingen overbrengen naar de digitale wereld en uw militaire producten promoten met virtual reality.

Bijzondere projecten

Projecten rond virtual reality technologie voeren wij samen uit in functie van uw werk of vakgebied. Wij maken uw dromen waar in de virtuele wereld.

Onze Portfolio

360 View - Veiligheidsbarrière - omron

360 View - Veiligheidsbarrière - omron

360 View - Kunststof producten - senkap

360 View - Kunststof producten - senkap

360 View - Navigatie op gebouwverdieping

360 View - Navigatie op gebouwverdieping

360 View - Meubilair

360 View - Meubilair